Tapahtumat

Logo

Pietarinkadulla tapahtuu

Näytettävät videoesitykset ovat katsottavissa myös youtubessa (linkki), mutta yhdessä katsomisessa on oma merkityksensä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille.

Lauantaina 24.11 klo 16

Miten voi tutkia elämän alkulähdettä?

Krishnamurti keskustelee Pupul Jyakarin kanssa kesäkuussa 1982 kaiken elämän alkulähteestä ja millaista toiminta on silloin kun olemme täysin tietoisia.

Sunnuntaina 25.11 klo 16

Eläminen kuoleman kanssa

Krishnamurti keskustelee Pupul Jayakarin kanssa kesäkuussa 1982 mahdollisuudesta mielen  pysymiseksi nuorena ja tuoreena ja voivatko aivot koskaan vapautua omista rajoitteistaan. Voiko elämän nähdä kokonaisena, pirstomatta sitä palasiin.

Kesätapahtuma Lamminkankaalla

Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneiden kesäkohtaaminen järjestetään kesäkuussa Saarijärven kauniissa maisemissa Lamminkankaalla.

Tapahtumat Krishnamurti Centressä

Kauniilla maaseudulla etelä-Englannissa, Hampshiressä sijaitseva The Krishnamurti Centre tarjoaa erinomaisen ympäristön Krishnamurtin opetuksiin hiljentymiseen ja syventymiseen. Centressä järjestetään myös teematapahtumia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Tiedotusyhdistys tukee rahallisesti Centressä vierailevia maksamalla osan majoituskuluista (kysy info@krishnamurti.fi).

Muita tapahtumia

Eri maiden Krishnamurti-komiteat järjestävät englanninkielisiä tapaamisia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Ks. linkki