Tapahtumat

Pietarinkadulla tapahtuu

Pietarinkadulla kokoonnutaan vielä 23. huhtikuuta ja elokuusta lähtien kunkin kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 16. 

Sunnuntaina 27.8 klo 16

Mitä on rakkaus Krishnamurtin mukaan? Video 30 minuuttia ja keskustelu.

Kesätapahtuma Saarijärvellä 8.-11.6.2023

Perinteinen kesätapaaminen Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille järjestetään koronatauon jälkeen Saarijärven Lamminkankaalla torstaista sunnuntaihin 8.-11. kesäkuussa 2023.  Osoite on Lamminkankaantie 193, 43270 Kalmari.

Ohjelma: Ojain puhesarja 1984 teemana Tarkkaavuus ja järjestys

Torstaina 8.6. aloitetaan J.Krishnamurtin videopuheella klo 17. Sitä ennen voi tulla rauhassa iltapäivällä laittamaan matkatavarat huoneeseensa ja asettumaan taloksi. Omat liinavaatteet suositellaan ottamaan mukaan, mutta ne voi myös vuokrata paikan päällä (16€/hlö). Lounas-Kahvila Hertan pitopalvelu Karstulasta tuo iltaruoan videon jälkeen. Aamupalat, päiväkahvit, iltapalat ja pitopalvelun iltakeiton lämmittämisen sekä tiskikoneen käytön teemme itsepalveluna päärakennuksessa.

Perjantaina 9.6. video alkaa klo 10 toisella puheella ja pitopalvelusta tulee lounas noin klo 12. Pitopalvelun ateriat ovat vegaanisia, mutta paikalla kaapissa on juustoja. Gluteenittomasta ruokavaliosta pyydetään ilmoittamaan erikseen. Perjantain toisessa videossa klo 17 Krishnamurti vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin.

Lauantain 10.6. videossa klo 10 kolmas puhe ja klo 17 jälkeen Krishnamurti vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin. Ruokailut videoiden jälkeen.

Sunnuntaina 11.6. videona klo 10 viimeinen puhe Ojaissa 1984 ja sen jälkeen lounas ja kotiinpaluu.

Aikaa jää vapaalle keskustelulle, lepäilylle, kävelylle, uimiselle ja saunomiselle (itsepalveluna).

Jos joku tulee Helsingistä autolla ja kyytiin mahtuu, pyydetään ilmoittamaan samoin kuin kyydin tarvitsijat voivat ilmoittautua. Kalmarin keskustaan pääsee myös linja-autolla. Sieltä on 5 km Lamminkankaalle ja haku autolla Kalmarista  järjestetään tarvittaessa.

Kesätapahtuman täysihoidon hinta on 200€/hlö.

llmoittautumiset 24.5. mennessä ja tiedustelut: kirsti.hetemaki@gmail.com tai +358 407 030519.

Tapahtumat Krishnamurti Centressä

Kauniilla maaseudulla etelä-Englannissa, Hampshiressä sijaitseva The Krishnamurti Centre tarjoaa erinomaisen ympäristön Krishnamurtin opetuksiin hiljentymiseen ja syventymiseen. Centressä järjestetään myös teematapahtumia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Tiedotusyhdistys tukee rahallisesti Centressä vierailevia maksamalla osan majoituskuluista. Lisätietoja info@krishnamurti.fi