Tapahtumat

Nordic theme weekend Krishnamurti Centressä

Erinomainen tilaisuus tutustua Krishnamurti Centreen Englannissa! Tänä vuonna järjestetään kaksi neljän Pohjoismaan yhteistä teemaviikonloppua, joissa voi rauhallisessa ympäristössä syventyä Krishnamurtin opetuksiin. Perjantaista maanantaihin pidettävien tilaisuuksien teemana on 20.-23.4.2018 rakkaus ja 21.-24.9.2018 vapaus.

Täysihoidon hinta yhden hengen huoneessa on n. 250 euroa, josta yhdistys hyvittää puolet. Tarkat tiedot ilmoittautumisesta ja matkustusvaihtoehdoista saat pyytämällä info@krishnamurti.fi.

Logo

Pietarinkadulla tapahtuu

Näytettävät videoesitykset ovat katsottavissa myös youtubessa (linkki), mutta yhdessä katsomisessa on oma merkityksensä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille.

Lauantaina 29.9 klo 16

Tuoko nautinto onnea?

Krishnamurti keskustelee helmikuussa 1974 professori Allan W. Andersonin kanssa ajattelun osuudesta nautinnon ja ilon kokemisessa.

Sunnuntaina 30.9 klo 16

A different kind of energy

Krishnamurti puhuu Santa Monicassa 26.3.1972 tajunnan rajoista ja miten mielessä voi olla täysin erilaista energiaa kuin se minkä ristiriita tuottaa, sellaista joka on uudistuu kaiken aikaa.

Maanantaina 15.10 klo 18

Pyhyys

Teemavideo 30 minuuttia ja keskustelua sen pohjalta. Monet uskonnot puhuvat totuudesta, mutta jokaisen on itse oivallettava, onko mitään mitä ajatus ei voi koskettaa, ajatonta ja pyhää.

Lauantaina 27.10 klo 16

Thought and time are the root of fear

Krishnamurti puhuu Amsterdamissa syyskuussa 1981 tajunnan kriisistä ja tiedon kyvyttömyydestä ratkaista se, pelon alkujuuresta ja meditaatiosta järjestyksen luojana.

Sunnuntaina 28.10 klo 16

A religious mind is a very factual mind

Krishnamurti puhuu syyskuussa 1981 Amsterdamissa elämästä ja kuolemasta, kiintymisen päättymisestä, uskonnollisesta mielestä ja harjoittavan mielen kyvyttömyydestä olls todella hiljaa.

Torstaina 15.11 klo 18

Valikoimaton tietoisuus

Teemavideo 30 minuuttia ja keskustelu. Kun on syvästi tietoinen, tajunnassa ei ole minkäänlaista liikettä eikä sisäisen ja ulkoisen välillä ole minkäänlaista rajaa.

Lauantaina 24.11 klo 16

Miten voi tutkia elämän alkulähdettä?

Krishnamurti keskustelee Pupul Jyakarin kanssa kesäkuussa 1982 kaiken elämän alkulähteestä ja millaista toiminta on silloin kun olemme täysin tietoisia.

Sunnuntaina 25.11 klo 16

Eläminen kuoleman kanssa

Krishnamurti keskustelee Pupul Jayakarin kanssa kesäkuussa 1982 mahdollisuudesta mielen  pysymiseksi nuorena ja tuoreena ja voivatko aivot koskaan vapautua omista rajoitteistaan. Voiko elämän nähdä kokonaisena, pirstomatta sitä palasiin.

Kesätapahtuma Lamminkankaalla

Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneiden kesäkohtaaminen järjestetään kesäkuussa Saarijärven kauniissa maisemissa Lamminkankaalla.

Tapahtumat Krishnamurti Centressä

Kauniilla maaseudulla etelä-Englannissa, Hampshiressä sijaitseva The Krishnamurti Centre tarjoaa erinomaisen ympäristön Krishnamurtin opetuksiin hiljentymiseen ja syventymiseen. Centressä järjestetään myös teematapahtumia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Tiedotusyhdistys tukee rahallisesti Centressä vierailevia maksamalla osan majoituskuluista (kysy info@krishnamurti.fi).

Muita tapahtumia

Eri maiden Krishnamurti-komiteat järjestävät englanninkielisiä tapaamisia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Ks. linkki