Tapahtumat

Pietarinkadulla tapahtuu

Kaikki kevään tapahtumat Pietarinkadulla on peruttu.

Nordic retreat 24.-28.9.2020

Image result for krishnamurti centre

Nordic retreat Krishnamurti Centressä Englannissa alkaa torstaina 24.9. illallisella ja tutustumisella.

Perjantaina aamiaisen jälkeen katsomme videon Krishnamurtin ja professori David Bohmin keskustelusta ihmiskunnan tulevaisuudesta. Sen jälkeen dialogi ja lounas. Iltapäivällä kuuntelemme puheen Bombayssa 1982 ja senkin jälkeen on dialogi ja illallinen. 

Lauantaina dialogi ennen videota, joka on toinen osa edellä mainitusta keskustelusta. Lounaan jälkeen valokuvaaja Mark Edwards kertoo Hard rain -projektistaan ja yhteistyöstään Krishnamurtin ja Bohmin kanssa. Esityksen jälkeen dialogi ja illallinen.

Sunnuntaina dialogi, jonka jälkeen kuuntelemme puheen Bombayssa 1980. Iltapäivän ohjelmassä kävely- tai kaupunkiretki. Ennen illallista dialogi.

Dialogien kielenä on englanti. Osallistujia saattaa olla Suomen, Tanskan, Norjan ja Ruotsin lisäksi muista maista.

Kesätapahtuma Lamminkankaalla

Perinteinen kesätapaaminen Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille Saarijärven Lamminkankaalla kesäkuussa 2021.

Tapahtumat Krishnamurti Centressä

Image result for krishnamurti centre

Kauniilla maaseudulla etelä-Englannissa, Hampshiressä sijaitseva The Krishnamurti Centre tarjoaa erinomaisen ympäristön Krishnamurtin opetuksiin hiljentymiseen ja syventymiseen. Centressä järjestetään myös teematapahtumia Krishnamurtin opetuksista kiinnostuneille. Tiedotusyhdistys tukee rahallisesti Centressä vierailevia maksamalla osan majoituskuluista.
Lisätietoja info@krishnamurti.fi