The Krishnamurti Centre

Kauniilla maaseudulla Englannin Hampshiressa sijaitseva Krishnamurti Centre tarjoaa mahdollisuuden tutkiskella Krishnamurtin opetuksia.

Voit osallistua teemaviikonloppuun tai elää oman aikataulusi ja mieltymystesi mukaan. Käytössäsi on kirjasto, jossa on myös suomennetut Krishnamurtin kirjat ja huone, jossa voi omatoimisesti katsoa videoita. Lainaksi saa tabletin tai cd-soittimen audioiden kuuntelemista varten. Centressä on myös kirjakauppa.

Tapahtumat

Centressä järjestetään jatkuvasti teemaviikonloppuja ja tutustumispäiviä. Katso tapahtumat.

Majoitus

Centressä on 19 yhden hengen huonetta ja täysihoito. Myös päivävierailu on mahdollinen. Bedroom at the Krisnamurti Centre

Varaukset

Varaukset voi tehdä täällä. Hinnat 79 puntaa/yö, viikonloppu 218 puntaa ja viikko 474 puntaa, joista Krishnamurti tiedotusyhdistys hyvittää jälkikäteen kuittia vastaan puolet.

Matkustaminen

Centreen pääsee kätevästi junalla Gatwickistä (jonne lentää Norwegian) tai Heathrowsta (Finnairin lennot). Matka Gatwickistä Petersfieldiin kestää alle kaksi tuntia (vaihto Havantissa tai Guildfordissa) ja maksaa n. 25 euroa. Taksi Petersfieldistä Centreen kestää noin 20 minuuttia ja maksaa n. 20 puntaa (25 euroa). Petersfieldistä ja Winchesteristä pääsee myös bussilla, mutta silloin joutuu kävelemään Brockwoodin pysäkiltä noin kilometrin matkan ylämäkeä. Heathrowsta matkustetaan ensin bussilla Wokingiin ja sieltä junalla Petersfieldiin. Matkaan menee alle kaksi tuntia ja hinta on 30 puntaa. Centrestä voi tilata taksin hakemaan lentokentältä ja se maksaa noin 80 puntaa.

Brockwood Parkin koulu sijaitsee viereisellä tontilla ja sinne voi päästä halutessaan vierailemaan.

Esittelyvideo Krishnamurti Centrestä

Krishnamurti Centren suunnitellut arkkitehti Keith Critchlow esittelee keskuksen yksityiskohtia.